Selvom resultaterne har v_ret langt fra ideelle, har arteta v_ret imponeret over den lidenskab og engagement, hans spillere har vist i de seneste uger.

KeeleyBin camiseta Sevilla MeriMerze
KamHollic Nouveau Maillot Monaco Lindsaykn

Virksomhedens hvidbog fra player proximity fandt, at den gennemsnitlige varighed af en spillers indtr_ngen inden for to meter fra en anden var 3,3 sekunder f_r covid-19 - et tal, der nu er faldet til 1,8 sekunder.

PSG Tr_je
' United udvidede deres ubesejrede l_b i alle konkurrencer til ni kampe foran s_ndagens derbybes_g i manchester city og forbliver i jagt efter fa cup, europa league og en top-fire-finish i premier league.
Alle de andre bedste spillere i verden konkurrerede i det indledende atp cup, men federer trak sig tilbage for at tilbringe tid med sin familie.

Portugal Tr_je
Republikken irlands internationale har tidligere klaget over 'konstant sekterisk misbrug' i engelsk fodbold og blev booedet af stoke-tilh_ngere sidste s_son for at n_gte at b_re en valmue, det traditionelle symbol p_ remembrance sunday.
Den baskiske manager s_ sin tidligere side opgive en 3-m_ls f_ring til roma i kvartfinalen i 2018.
23-_ringen, der har v_ret produktiv denne s_son, er blevet knyttet til flytninger til bayern, chelsea og madrid.
de vil m_de hinanden kl.
United er parat til at overlevere sancho nr.

Louannemp fodboldtr_jer b_rn TorstenSt
FYSElissa Maglietta Chelsea Rickeyqpx

Thompson h_ber tilf_jelsen af __en spiller som werner vil motivere, snarere end forstyrre, trioen.
Med tolisso p_ udkig efter at forlade allianz arena i sommer, er det sandsynligt, at han allerede har spillet sin sidste kamp for bayerne.

Fodboldtr_jer
det chokerede bestemt pat tollady.
Selvom uniteds indt_gter steg fra £ 589,8m til £ 627,1m, er prognosen for n_ste _r £ 560- £ 580m p_ grund af hovedsageligt fordi de ikke kvalificerede sig til denne s_son champions league.