Brigida Goedkope Juventus Shirt PhillisG
Diego Simeone ziet geen probleem met de spelers van Atletico Madrid voetbalshirt met eigen naam die hun overwinning op Liverpool vieren, hoewel hij erop stond dat zijn team zich niet liet meeslepen.
De Spaanse ploeg neemt een 1-0 voorsprong terug naar Anfield nadat het vroege doelpunt van Saul Niguez Goedkope Roemenië elftal Shirt hen een overwinning opleverde in de heenwedstrijd van hun Champions League-wedstrijd tegen de Premier League-leiders en verdedigende Europese kampioenen.
Clips werden vervolgens gedeeld op sociale media na de overwinning van Atleti van hun voetbalshirt met naam spelers die de triomf vierden tijdens een herstelsessie.
Dit is geen probleem voor Simeone, hoewel de Argentijn - wiens kant vijfde staat in La Liga voor de wedstrijd van zondag met Villarreal - er weinig twijfel over liet bestaan __dat zijn team hun voeten op de grond moest houden.
Joao Felix is __opgenomen in de ploeg voor de wedstrijd Goedkope Argentinië elftal Shirt van zondag en Simeone is verheugd dat hij zijn record weer in de groep kan laten signeren.
De voetbalshirt kind zijde van Simeone wil voor het eerst sinds 2017 de kwartfinales van Europa's grootste knock-outtoernooi bereiken, toen ze Bayer Leverkusen en Leicester City versloegen op weg naar een halve finale door toedoen van Real Madrid.